torstai 12. huhtikuuta 2012

Takaisin kotipesään

Niin flunssassa ei ihminen ole, ettei voisi kärsimätöntä HD-miestä kuskata Kanariin ja takaisin ja taas Kanariin. Kyseessä siis Operaatio Moponkotiutus. Vaimoa hiukan hymyilytti keskustelunpätkä "Kummankos viet ensin?" "Tuon mopon." "Jaa Harrikan?" "Eikun Viragon." HD-miestä moinen ei pahemmin naurattanut. Ryhtyi siinä aikansa kuluksi katselemaan muita pyöriä.

Joka tapauksessa vaimon pikkuinen Jami pääsi ensin ulos, siinä se sitten hyvästeli leikkikavereitaan.


Mittarilukematkin jotenkuten näkyvissä. 


Ja niin ajoi HD-mies vaimon mopon kotiin. Ei aja vaimo vielä. Paitsi siis ajoi autoa, jotta sai ukkoaan kuljeteltua. Tässä kuvassa näkyy osin syy siihen, miksi vaimo ei mopoon vielä kajoa. Lunta selvästikin maassa. Toinen pätevä syy on nyt tuo flunssa.

Jonkun mielestä tässä kuvassa ei välttämättä ehkä ole kohteena vaimon pyörä, vaan pikemminkin peräkärry. Ei pidä tuollaisia mielipiteitä mennä äkkiseltään esittäämään. Kyllä tässä on pyörää kuvattu sillä aikaa, kun HD-mies meni hakemaan buffoaan sisältä. Vaimo ei vain jaksanut nousta autosta ja HD-mies oli mennyt tuon pyörän tuonne piiloon parkkeeraamaan,


Jostain syystä sinisestä moposta ei tullut Kanarin pihassa napattua kuvaa. Mopon mittaritaulusta vaimo kyllä yritti, mutta eipä siitä juurikaan mitään näy. HD-miehellä ei ollut lasit päässä, ei tiedä saiko omalla kännykällään paremman kuvan. Jos sai, vaihdetaan sitten tänne kuva.


Siitä sitten lähdettiin kohti kotia. Ensimmäiset sata metriä HD-mies muistikin, että omien sanojensa mukaan "ei varmaan nyt lähde pitemmälle, koska on nälkäkin". Sen sadan metrin jälkeen vaimo kääntyi kotia kohti, mies ei. Tässä sitä nyt sitten on tovi odoteltu.

Sieltä se sitten saapui. 15 km mopolla = 50 km. Kausi HD-miehen osalta avattu.

Ei kommentteja: