sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Kohti puolivuosisataisjuhlia :)

Vaimoa jänskättää. Tosin oletettavasti HD-miestäkin jonkin verran Tuossa loppukesällä vaimo yllytettiin istahtamaan HD-miehen mopon selkään ihan itsekseen ja niinhän siinä kävi, että kyllä sekin mopo kulki jotakuinkin sine, minne pitikin. Vilkut tosin oli ihan väärissä paikoissa, ensin niitä ei meniannut saad päälle ja kun sitten äityivät vilkuttamaan, olisivat halunneet vilkuttaa suunnilleen loputtomiin. Hyvä kuitenkin, että vaimo uskalsi.

Vaimon on nimittäin uskallettava tänään uudelleen, eikä ole vielä tietoa edes siitä, minkä värinen mopo alle annetaan.Tuli vuokrattua kaksi pyörää madridilaisesta mopovuokraamosta - BMW F650GS ja Honda Transalp 700. Kenenkähän idea tämäkin mahtoi olla? Osasyylliseksi (vahvaksi sellaiseksi) voidaan laskea eräs keskisuomalainen puolivuosisatainen miekkonen, joka kuvitteli ilmeisesti voivansa juhlia synttäreitään rauhassa järjestämällä pippalot kauaksi meistä. Hah, eipäs onnistunut! HD-mies katsoi karttaa ja totesi, että jos juhlat ovat Sevillassa, kannattaa lentää Madridiin. Täällä sitä nyt sitten ollaan Hotel Clement Barajasissa. Hakivat ilmaiseksi kentältä, majoittivat kohtalaisen tilavaan huoneeseen ja lupaavat säilyttää tyhjiä matkalaukkuja tulevan viikon ja jopa antaa ne meille takaisin, kun tullaan tänne jälleen yöpymään.


Jostain kumman syystä tällä matkalla on tullut kuvattua näitä pönttöjä.


Tässä loogisesti epäkronologisessa järjestyksessä matkan ensimmäin, Vantaan Worst Eastern -hotelliketjusb vessa. Eipä silti, huonekin maksoi vain 57 € ja hotelli tarjosi ilmaisen pysäköinnin koko viikoksi.


Takaisin maailmalle.

Illalla hotellin edessä odotti kaksi pyörää. Siinä pyöriä luimuiltiin ja käytiin pariinkin otteeseen katsomassa. Vaimo jo hiukan huolestui ja pienimuotoinen kiivastus kupli  HD-miehenkin sisässä, koska toisessa pyörässä ei ollutkaan luvattuja sivulaukkuja. Asiaan saattoi vaikuttaa se, että ko. pyörät eivät olleet niitä meidän mopojamme. Toinen oli kylläkin Bemari ja toinen Japanista, mutta eivät ehkä kuitenkaan Niitä Mopoja. Silläkin lienee merkitystä, että meidän mopojemme on määrä saapua tänne vasta tänä aamuna.

Parin tunnin päästä pitäisi nähdä sitten ne oikeat. Sen jälkeen olisi osattava suunnistaa ulos tästä kaupungista ja saatava ne mopotkin mukana. Eihän HD-miehellä mitään hätää ole, mutta vaimo on paniikissa. Yö meni muistellessa, missä on vaihteet ja missä jarru. Kädet huitoivat käännöksiä joka suuntaan ja mahaan koski.

Aamiaisella. Jatkan syömistä.


Ei kommentteja: