keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Tavoitteet saavat aikaan suunnittelua

Lieneekö se nyt sitten hyvä vai paha asia, että turisti lulee tietävänsä, mihin aikoo? Totuus näyttää olevan se, että jos yrität osua johonkin tiettyyn aikaan jonnekin, tulee tehtyä suunnitelmia. Nytkin on toivottavaa, että olemme Valmierassa siihen aikaan, kun kummipoika pelejään siellä pelaa, mikäli aiomme katsoa Valmierassa pelejä, joita kummipoika siellä pelaa. Tästä syystä turisti on nyt sitten ohjelmoinut elämänsä tyystin vastoin tapojaan muutamaksi päiväksi - on tullut Tallinnan majoituksen lisäksi läheteltyä sähköpostia vallan ystävälliselle Egelle Viljandiin (hällä hotelli siellä, Viljandin kaupungin sivuilla hotelliaan mainosti, onnistui myymään meille huoneen parvekkeella, vaikkei lainkaan sitä tavoiteltu). Kyseiselle Egelle pisteet siitä, että nettisivulla mainittu sähköpostiosoite toimii, sitä luetaan ja posteihin myös vastataan hetimmiten. Ege tarjoaa lisäksi tallin HD-miehen kulkupelille :) Jos homma toimii ja aamiainen on hyvä, laitamma linkin tänne myöhemmin.

Samalla vauhdilla tuli varattua yhdeksi yöksi hotelli myös Valmierasta.Ykkösehdokas olisi ollut samainen maja, minne HD-miehen veli aikoo itsensä turneen ajaksi sijoittaa, mutta olipa mokoma täyteen buukattu. Siispä sitten toiseen menemme ihmisiä ilahduttamaan.

Jatkosta ei sitten tiedäkään. Oletettavasti takaisin tulemme taas, ellei Suomi käytä tilaisuutta hyväkseen ja sulje rajojaan. Sitä odotellessa hyviä vihjeitä alueelta Pohjois-Latvia/Viro otetaan vastaan.

Ei kommentteja: